Mittpunkt Skog - mässan där det privata familjeskogsbruket står i centrum

Mittpunkt Skog genomförs för första gången i Överkalix. Det ligger vackert beläget utmed Kalixälven, i centrum av den norrbottniska skogsnäringen med en strategisk placering mellan råvara och industri.   

Mittpunkt Skog riktar sig till alla som har skogen i sin vardag, oavsett om det är i jobbet, som skogsägare, som delaktig i skogsägande eller skogsvårdande, uppskattar att vistas i skog eller på annat sätt engagerad i frågor eller ämnen som gäller skogen.   

Det här är en mötesplats för hela familjen, det finns något för alla.  Förutom alla utställare är det också en mötesplats för den som vill göra affärer, utbyta erfarenheter, öka sin kunskap och utveckla sina verksamheter.  Sedan är vårt mål att hela Överkalix ska sjuda av aktiviteter och arrangemang, här vill man stanna flera dagar för att ta dela av allt som händer både på dag- och kvällstid.   

Magikern Patrick Mossberg utför magiska trick bland åskådarna på mässområdet. Med publikens hjälp skapas magi på hög nivå där det ingår vardagsföremål som kortlekar, ringar, mynt, mobiltelefoner.
Varmt välkommen till två magiska dagar!