Detta är Mittpunkt Skog

Våra produktområden

Här ger projektledaren Kristin Olsson svar på de flesta av dina frågor kring Mittpunkt Skog

Vad är Mittpunkt Skog? 
- En mötesplats med fokus på det privata familjeskogsbruket i norra Sverige. Här kan du ta del av utbudet på mässan och ett skogsforum med bland annat konferenser, utbildningar, workshops och seminarier. 

Vilka kommer? 
- Mittpunkt Skog riktar sig till alla som har skogen i sin vardag, oavsett om det är i jobbet, som skogsägare, som delaktig i skogsägande eller skogsvårdande, uppskattar att vistas i skog eller på annat sätt engagerad i frågor eller ämnen som gäller skogen. 

Varför ska man besöka mässan?  
- Det här är en mötesplats för hela familjen, det finns något för alla.  Förutom alla utställare är det också en mötesplats för den som vill göra affärer, utbyta erfarenheter, öka sin kunskap och utveckla sina verksamheter.  Sedan är vårt mål att hela Överkalix ska sjuda av aktiviteter och arrangemang, här vill man stanna flera dagar för att ta del av allt som händer både på dag- och kvällstid.  

Var hålls mässan?  
- Den hålls i Bränna, Överkalix, vilket känns väldigt naturligt. Namnet ”Mittpunkt Skog” kommer av att Överkalix ligger i centrum av den norrbottniska skogsnäringen med en placering mellan råvara och industri.  

När hålls mässan?  
- 17 till 18 juni 2022. 

Vilka är målgrupperna? 
- Skogsägare, skogsentreprenörer, förare, skogsforskare, företag, myndigheter, skogsägarföreningar, skogsbolag, tjänstemän och många andra med skogen som yrke eller intresse.  

   

 

 

Vad tycker andra?

Pär Lärkeryd

Skogsnolias tyngd och varumärke gör den till en naturlig mötesplats för alla i branschen. Mässan utgör därmed en ypperlig plats för oss att visa upp vår verksamhet både för entreprenörer och för skogsägare. Vi får en möjlighet att samlat och på kort tid skapa nya affärskontakter som annars skulle innebära många och långa resor.

Pär Lärkeryd, vd, Norra Skogsägarna,

Fredrik Lundberg

Det är viktigt att ha en stor och viktigt skogsmässa som Skogsnolia runt hörnet. Mässan ger oss möjlighet att visa upp många av de världsledande företag som finns i regionen, men också kunna erbjuda personal och intressenter en möjlighet att ta del av vårt erbjudande. Skogsnolia är dessutom alltid välskött och bra ordnad. Det är en framgångsrik mässa för oss.

Fredrik Lundberg, vd. Vimek,